+3624485948 +3624485054

Munkatársak

Akkor tudná megismerni a munkatársainkat, ha eljönne hozzánk, és sétálna egyet a több száz négyzetméteres csarnokaink között, és látná őket munka közben. Akkor ismerné meg azt, hogy dolgoznak a pályázatíróink, a titkárnőink, az elektroműszerészeink. Megpróbálhatjuk leírni. De látnia kell.

Az iroda

Képzelje el, hogy az irodában a szakértő pályázatíróink írják a sikeresebbnél sikeresebb pályázatokat azért, hogy mindenki megelégedésére újabb és újabb projekteket végezzünk el. Képzelje el, hogy a cégvezető asztalán egy olyan – kézzel készített – makettvillamos van, amelynek az ablakaira a kollégák arcképe van felapplikálva. És most képzelje el, hogy 1985 van, a cég kapuján belép egy fiatal. És ugyanő (sok társával együtt) most, 20-25, vagy akár még több évvel később ugyanúgy minden nap eljön hozzánk dolgozni.

Negyvenöten

Negyvenenöten vagyunk. Elektroműszerészek, lakatosok, gyengeáramú villamosmérnökök, erősáramú villamosmérnökök, korrózióvédelmi szakmérnökök villamos üzemmérnökök, gépészmérnökök, közlekedésmérnökök, CNC technikusok: velük mindegyikükkel akár már egy évtizede, vagy régebb óta együtt dolgozunk Ezért vagyunk az ország egyik legjobb, legtapasztaltabb csapata.

Itt dolgozunk

Képzelje el, hogy a Duna melletti területen, a magas – árnyékadó – fák tövében tiszta levegőben és környezetben, madárcsicsergésben dolgozik. A területünk 3600 négyszögöl, ebbe építettük a tájba és a környezetbe belesimuló a lehető legjobban hangszigetelt csarnokainkat, ahol nap mint nap dolgozunk. Ha a technikai adatok is számítanak, akkor jelenleg egy 350 m2 – es irodaház, kettó darab európai szintű 310 m2 – es szerelőcsarnok, egy 200 nm-es, európai normával bíró szerelőcsarnok, egy forgácsoló műhely (81 m2), és egy 80nm-es mérő és diagnosztikai helység, egy 30 nm-es labor amely nagy pontosságú műszerekkel van szerelve,valamint négy darab egyenként 180 m2 – es raktárhelységünk van, a tehergépjárművek mellett.

Így dolgozunk

Képzeljen el olyan munkatársakat, akik folyamatosan képzik magukat azért, hogy minél gyorsabban, és hatékonyabban megoldják a feladatukat. Képzelje el, hogy a munkatársak minden – megoldandó – feladatot kihívásként élnek meg, ezért töretlen lelkesedéssel dolgoznak, miközben pontosan tudják, hogy a munkájuk felelősségteljes, és garanciát vállalnak érte. Már ez is elég indok arra, hogy minket válasszon.

Z

A megrendelés

Amikor leadja a megrendelését egy szolgáltatásunkra, a lehető leghamarabb visszajelzünk. Ha bármilyen kérdésünk felmerül, azonnal egyeztetünk, hogy pontos árat tudjunk Önnek adni

A javítás

Ha szeretné hozza el Ön telephelyünkre a megjavítandó alkatrészt, járművet, de ha azt választja akkor elmegyünk érte mi, és szakszerűen elszállítjuk hozzánk, ahol a megbeszélt határidőn belül elvégezzük a javítást (ha a javítás menete eltér a megbeszélttől abban az esetben erről értesítjük)
S

Ellenőrzés

Amikor elkészülünk a javítással, ellenőrizzük a saját munkánkat (ezt a tesztelési munkafolyamatot egy olyan kolléga végzi, aki ért a feladathoz)

Átadás, visszaszállítás, garancia

Természetes, hogy az általunk végzett munkára garanciát adunk ahogy az is, hogy ha szeretné visszaszállítjuk Önnek a kész terméket oda, ahová szeretné, akkor amikorra kéri.

Munkatársak

Kovács Ferenc

Ügyvezető-Tulajdonos

Kovács Anett

Tulajdonos

Dr.Naveed Akhtar (Ph.D. PE,,CEng, MIET, AMIChemE) Projektvezető
Fésű Lajos Gumikerekes divízióvezető

ifj.Kovács Ferenc

Répás Balázs Vaskerekes divízióvezető
Nagy Anita Irodavezető
Balogh Tamás Üzletvezető
Ifj.Kovács Ferenc Sales Manager
Kovács Péter Mechanikus csoportvezető